Category Archives: Kan ikke sove dating billetmærke

Kan ikke komme menstruation efter samleje

kan ikke komme menstruation efter samleje

Her kan du læse om årsagerne til at blødninger efter samleje opstår. opstår under eller efter samlejet under den forudsætning, at man ikke har menstruation. Ved mig er det ikke meget, men kan godt være et par timer efter og det har en sårbar livmoderhals, som gør at jeg let kommer til at bløde under sex. når en sex partner tror man pludselig har fået menstruation, eller at han. Du skriver, at I havde sex og flere timer efter kommer der stadig blod fra skeden. Det er ikke altid, at den brister ved samleje, den kan også briste ved idræt.

Videos

SEX IMENS MAN HAR MENS?! for de faste perioder er imidlertid ikke sjælden, heller ikke blødning efter samleje. En uventet blødning kan stamme fra skeden, livmoderhalsen eller livmoderen. (små mængder blod) mellem menstruationerne - ses ofte på toiletpapiret efter du Ofte kan der også komme blødning i forbindelse med den gynækologiske. Ægløsningstidspunktet ligger 14 dage, før menstruationen kommer. Du skriver ikke noget om, hvor meget du bløder efter jeres samleje, men jeg kan forstå. Og er det ikke mærkeligt at de først kommer noget tid efter vi har haft sex? og i forbindelse med sex kan man så komme til at bløde en smule. har taget dem korrekt, at så reagerer din krop ved at starte din menstruation.

Kan ikke komme menstruation efter samleje - vil

Log ind på woman. Man bør dog ikke anvende p-piller i længere perioder, hvis man er storryger eller disponeret for brystkræft eller blodpropper. Studie og job Tråde. Og har en enkelt gang oplevet at have haft plet blødning uden vi har haft sex. Jeg foretog en kikkertundersøgelse, som gav mistanke om svære celleforandringer. Er også begyndt at bløde selv om jeg ikke har samleje og siden sidste fredag og døjet med forstoppelse, det er så slem at hverken HUSK eller movicol har kunne hjælpe mig. Men umiddelbart, indtil du har hørt svar fra lægen, så lad være med at male fanden på væggen - det behøver jo ikke være noget vildt farligt. kan ikke komme menstruation efter samleje

0 responses to “Kan ikke komme menstruation efter samleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *